3533 Miskolc, Csermőkei út 147. | Nyitva H-P 7:00-16:00, SZO 7:00-12:00

Még több támogatás

Több olyan támogatás is elérhető ma, amelyről talán nem hallottál, vagy mostanában kicsit kevesebb figyelmet kap, de elérhető évek óta!*

Családi Otthonteremtési Kedvezményt (CSOK)

Egyszeri, vissza nem térítendő támogatás, kifejezetten gyerekes családoknak, mert a támogatás összege a támogatás céljától és meglévő és vállalt gyermekei számától függ. Új vagy használt lakás vásárlására, építésre és bővítésre igényelhetitek. Igényelhető mellé hitel. Részletek ITT.

 

Családi otthonteremtési kedvezmény (Falusi CSOK)

Egyszeri, vissza nem térítendő támogatás, amelynek összege hitelcéltól és meglévő/vállalt gyermekek számától függ. Tanyán, birtokközponton vagy preferált kistelepülésen lévő használt lakás bővítésére és/vagy korszerűsítésére igényelhetitek, akár vásárlással egyidejűleg. Hitel igényelhető mellé. Részletek ITT.

Állami kamattámogatott otthonteremtési hitelek

A futamidő első 5 évében (vagy CSOK + Hitel és Falusi CSOK + Hitel esetén az első 25 évében) az állam a kamat megfizetéséhez támogatást nyújthat. Új vagy használt lakás vásárlására, építésre, korszerűsítésre és bővítésre igényelhető. Részletek ITT.

 

Adó-visszatérítési (ÁFA) támogatás

Egyszeri, vissza nem térítendő támogatás, melynek mértéke függ lakáscéljától és a számlák ÁFA tartalmának mértékétől. Új lakás vásárlásához, építéséhez, építési telek vásárlásához, illetve használt lakás bővítéséhez és/vagy korszerűsítéséhez tanyán, birtokközponton vagy preferált kistelepülésen igényelhető. Részletek ITT.

 

Akadálymentesítési támogatás

Ingatlan akadálymentesítésére igényelhető vissza nem térítendő állami támogatás, mozgáskorlátozott személyek részére. Meglévő ingatlan akadálymentesítési célú felújítására, átalakítására, vagy akadálymentes új lakás építésére, vásárlására igényelheti. Részletek ITT.

 

Nézd meg építőanyagainkat és kérd ajánlatunkat

 

Kiszámoljuk, összerakjuk, kiszállítjuk!

Építőanyagokkal, festékkekkel kapcsolatban

keress minket az info@tranzittuzep.hu címen vagy

kérd ajánlatunkat weboldalunkon.

*A tájékoztatás nem teljeskörű, érdeklődjön az illetékes hivataloknál.