3533 Miskolc, Csermőkei út 147. | Nyitva H-P 7:00-17:00, SZO 7:00-12:00

Austrotherm Grafit Reflex hőszigetelő lemez

  • Termékosztály: EPS 80
  • Hővezetési tényező: 0,031 W / mK
  • Táblaméret: 100 x 50 x 10 cm / 2,5 m²
  • Táblaméret: 100 x 50 x 15 cm / 1,5 m²

A festék bevonat meggátolja, hogy erős napsütésben a felület túlzottan felmelegedjen. A táblák festetlen lapját kell ragasztóval bekenni, így a világos felület vissza tudja verni a napsugarakat. Egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AT-H80 jelű és a GRAFIT® márkanevű homlokzati hőszigetelő lemezekkel.

Az AUSTROTHERM expandált polisztirolhab hıszigetelı anyagok az épületek minden szerkezetén hatékony hıszigetelést tesznek lehetıvé. A hıszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosan mőködtethetı épületeket kapunk.

Az AUSTROTHERM GRAFIT® REFLEX egyik oldalán rózsaszínő festékkel bevont GRAFIT® olyan szürke színő expandált polisztirol hıszigetelı lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetıen lényegesen alacsonyabb hıvezetési tényezıvel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelı lemez. A festék bevonat meggátolja, hogy erıs napsütésben a felület túlzottan felmelegedjen.

A táblák festetlen lapját kell ragasztóval bekenni, így a világos felület vissza tudja verni a napsugarakat. Egyéb mőszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AT-H80 jelő és a GRAFIT® márkanevő homlokzati hıszigetelı lemezekkel.

Árajánlatkérés a termék megrendeléséhez

Kérjük add meg a szükséges adatokat és írd le üzenetben a részleteket - mint: termék neve, mennyiség, szállítási cím, stb.