3533 Miskolc, Csermőkei út 147. | Nyitva H-P 7:00-17:00, SZO 7:00-12:00

Bramac Star Római betoncserép

A Bramac Római  tetőcserép lágy, hullámos – kolostortetőkre emlékeztető – jellegzetes rajzolata délvidéki hangulatot idéz. A cserép sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek.
Karakteres profilja összetéveszthetetlenül egyedi építészeti megformálást tesz lehetővé.

Star bevonat
Egyedülálló felület
A Star tetőcserepek szendvicstechnológiával készülnek. A nagyobb szemcsés, anyagában színezett betoncseréptestre először egy finom szemcseszerkezetű cementpép-réteg kerül, majd a felületi festékréteg. Mindez együtt egy különlegesen sima és fényes felületet eredményez, mely kiemelkedően hosszantartó védelmet biztosít.
A tetőcserepek esztétikai szempontból kritikus pontja az orr-rész, amin könnyedén megtapadhatnak a különböző̋ szennyeződések, rontva ezzel a tető megjelenését.
Ezért a Star-tetőcserepek ​orr-részét ​is ugyanolyan felületkezeléssel látjuk el, mint a tetőcserép felületét, így biztosítjuk a tetőcserép minden pontjának kiváló​ védelmi képességét és tartósságát, illetve színstabilitását szélsőséges időjárási körülmények között is.
Star bevoant kimagasló hőoptimalizálás
A Star tetőcserepek télen ellenállnak a fagy károsító hatásainak, nyáron pedig kevésbé melegszenek fel. Ugyanis a ThermoProtector technológia segítségével visszaverik az infravörös sugárzás egy részét, korlátozva ezáltal a tetőfelület és a tetőtér túlmelegedését.

Kategória:

Árajánlatkérés a termék megrendeléséhez

Kérjük add meg a szükséges adatokat és írd le üzenetben a részleteket - mint: termék neve, mennyiség, szállítási cím, stb.