3533 Miskolc, Csermőkei út 147. | Nyitva H-P 7:00-17:00, SZO 7:00-12:00

IKO DiamantShield zsindely (öntapadós)

Az IKO DiamantShield tető zsindely egy háromszög alakú zsindely, amely öntapadó hátoldalának köszönhetően minden projekthez illik. A világ minden szegletében lehet alkalmazni, a skandináv tájaktól a Spanyol trópusi nyarakig.

Zsindely felrakás 15°-90° tetőlejtés között

Az IKO DiamantShield használata nincs tetőfedési munkához kötve. Köszönhetően az öntapadó hátoldalnak, akár 15°-tól 90°-ig is alkalmazható, ami azt is jelenti, hogy akár függőleges falakra is rakható. Így, ha a következő építészeti projektjéhez kellene egy kis különlegesség, ez az amit keres. Az unalmas téglák, rideg fémlemezek vagy fa táblák helyett, válassza az IKO DiamantShield-et a ház homlokzatára, falaira. Az IKO tető zsindelyek használata a homlokzatokon vagy falakon rögtön különleges külsőt kölcsönöz a házának. A függőleges falakon való alkalmazás ugyanolyan könnyű mint a sima magastetőkön való alkalmazás.

Ha olyan zsindelyt keres amely ugyan olyan jó minőségű, de nem háromszög alakú, a hexagonális IKO ArmourShield tető zsindely nyújtja a legjobb megoldást.

Az Ön előnyei ezzel a kivételes ArmourShield öntapadó zsindellyel:

  • Öntapadó hátoldalú zsindely
  • Akár nagyon meredek tetőlejtésnél is használható
  • Kiváló védelem az eső hajtotta csapadék és a jégkárral szemben
  • Kivételes viharállóság az erős szelekkel szemben
  • Akár függőleges felületre is rakható
Kategória: Címkék: , , ,

Árajánlatkérés a termék megrendeléséhez

Kérjük add meg a szükséges adatokat és írd le üzenetben a részleteket - mint: termék neve, mennyiség, szállítási cím, stb.