3533 Miskolc, Csermőkei út 147. | Nyitva H-P 7:00-17:00, SZO 7:00-12:00

IKO Superglass Biber zsindely (hódfarkú)

A téglány vágású IKO Superglass 3T és a méhsejt alakú IKO Superglass Hex zsindellyel együtt, az IKO Superglass Biber az ideális belépő kategóriás zsindely. A könnyű zsindely felrakás teszi ezt a zsindelyt a tökéletes zsindellyé a profi tetőfedőknek és a lelkes amatőröknek egyaránt.

Az IKO Superglass Biber hódfarkú zsindely elérhető tetőzsindely. A lekerekített alakja minden tetőn jól áll legyen az kicsi vagy nagy. A gazdaságos árának köszönhetően (olcsó zsindely), ez egy kicsi, de okos befektetés bármilyen tetőhöz amit építeni szeretne vagy szépen renoválni. Persze egy professzionális tetőfedő is használhatja az IKO Superglass Bibert a tetőjén. 15 év teljes garanciával a tetője mindenképp sok szép évet fog megélni. Az IKO Superglass Biber hódfarkú zsindely tökéletes kisebb tetőkhöz is. Ha egy egyszerű, de szép tetőt szeretne felhelyezni  kisebb épületeire, ez a megfelelő zsindely. Az IKO Superglass Biber jól fog mutatni a kerti házacskán, a renovált fészeren, a pavilonon vagy a medence házon és még sok máson.

Ha önnek jobban tetszik a téglalap alakú téglány zsindely a nyári kunyhóján vagy a modern garázsán, vessen egy pillantást az IKO Superglass 3T téglány tetőzsindelyünkre. Ugyan azt a jó minőséget kínálva, ugyanolyan gazdaságos áron egy kitűnő alternatíva.

Az Ön előnyei a Superglass Biber bitumenes zsindellyel:

  • Csúcsminőségű üvegfátyolra épített, magas minőségű bitumennel gyártott 3 tagozatú zsindely
  • A legszélesebb körben, legrégebben használt zsindely
  • Kiváló ár/érték arány
  • Magas fakulási ellenállás
Kategória: Címkék: , , , ,

Árajánlatkérés a termék megrendeléséhez

Kérjük add meg a szükséges adatokat és írd le üzenetben a részleteket - mint: termék neve, mennyiség, szállítási cím, stb.