3533 Miskolc, Csermőkei út 147. | Nyitva H-P 7:00-17:00, SZO 7:00-12:00

IKO Superglass téglány zsindely

Az IKO Superglass tető zsindely az ideális “első” zsindely. Ez egy gazdaságos zsindely, mégis jó minőséget kínál és széles skálán elérhető.

Bár a Superglass 3T téglány zsindely gazdaságos áron vásárolható meg és így az olcsó zsindelyek kategóriájába tartozik, mégis biztonságos és kiváló választás bármilyen építkezéshez: családi házhoz, kerti házhoz vagy fészerhez. Mint minden IKO zsindely, a téglalap alakú IKO Superglass 3T téglány zsindely is rendelkezik ETA minősítéssel, ami ennek a zsindelynek a magas minőségét is biztosítja. Az IKO Superglass 3T téglány tetőzsindely használata nincs korlátozva a tetőfelület fedésére, hanem más célja is van.

Az IKO Superglass a egyik legrégebbi zsindely család és vágási forma, amelyet az IKO gyárt. A sok-sok éves tapasztalat biztosítja Önt arról, hogy bár kedvező áron, de egy kitűnő választás a tetőjére!

Az Ön előnyei a Superglass 3T téglány bitumenes zsindellyel:

  • Csúcsminőségű üvegfátyolra épített, magas minőségű bitumennel gyártott 3 tagozatú zsindely
  • A legszélesebb körben, legrégebben használt zsindely
  • kiváló ár/érték arány
  • Magas fakulási ellenállás

Amikor Cambridge zsindelyt rendel, használja ezeket a Superglass téglány zsindelyeket vagy az előre vágott kezdősorokat azinos színben a gerincek fedésére.

Kategória: Címkék: , , ,

Árajánlatkérés a termék megrendeléséhez

Kérjük add meg a szükséges adatokat és írd le üzenetben a részleteket - mint: termék neve, mennyiség, szállítási cím, stb.