3533 Miskolc, Csermőkei út 147. | Nyitva H-P 7:00-17:00, SZO 7:00-12:00

Prisma Effect ANTIK dekor aerosol 400 ml

Dekorációs célú akrilfesték, homokfúvott fémhatást eredményez. Mindenfajta fa, fém, üveg, műanyag, kerámia stb. felületre alkalmazható, nincs szükség rozsdamentesítésre.

Használati útmutató:

A  felületet  alaposan  meg  kell  tisztítani  nedvességtől, zsírtól és a lepergő részektől. Fém felületnél távolítsuk el a rozsdát és rozsdamentesítővel kezeljük. Felhasználás előtt a palackot fel kell rázni (kb. 1-2 perc). Felhordható a palackot függőlegesen tartva kereszt irányban kb. 25-30 cm-ről. A felhordást több vékony   rétegben végezze, hogy elkerülje a megfolyást. A kupakon jelölt szín és a lakkozott felület között árnyalatnyi eltérés lehetséges az alap minőségétől függően. Hideg időben a palackot melegítsük fel langyos vízben 20-25ºC-ra. 15ºC alatti hőmérsékleten ne alkalmazzuk. A  palack öntisztító szeleppel ellátva, így nincs szükség a szelep tisztítására. 10 perc után érintés száraz. A teljes száradási idő  24 óra.

Színválaszték:

fekete | garfitszürke

Árajánlatkérés a termék megrendeléséhez

Kérjük add meg a szükséges adatokat és írd le üzenetben a részleteket - mint: termék neve, mennyiség, szállítási cím, stb.