3533 Miskolc, Csermőkei út 147. | Nyitva H-P 7:00-17:00, SZO 7:00-12:00

Prisma Tech ENAMEL szaniter zománc aerosol 400ml

Ezt a javító spray-t kis felületek javítására ajánljuk. Ennek a zománc-spray-nek akrilgyanta az alapja, amelyet különböző kerámia felületek dekorálására és védelmére lehet használni. Kisebb karcolásokat is el tudunk tűntetni vele. Alapozás nélkül is felvihető minden felületre.

  • szaniter- és  konyhai  termékek (mosdókagylók, fürdőkádak, csempék külső felületeire, melyek nem érintkeznek közvetlenül vízzel)
  • acél, rozsdamentes acél, galvanizált acél, alumínium
  • kő, fa, karton, polietilén, polipropilén, PVC  stb.
  • nem használható styropor és kerámia padlón.

Használati útmutató:

A felület szempontjából elengedhetetlen hogy száraz legyen, valamint tiszta (por- és zsírmentes).  A rozsdás felületekről drótkefével, csiszolópapírral tűntessük el a felületi rozsdát, majd  fújjuk le Prisma Color Rozsdagátló Sprayvel. Hagyjuk, hogy a spray szobahőmérsékletre felmelegedjen. Amikor szórunk, a  csöpögés elkerülése miatt ne használjuk a sprayt 15 ºC alatt. A palackot tartsuk függőlegesen. A festéket 25-30 cm-ről kell a festeni kívánt felületre fújni, először vízszintesen, majd függőlegesen is. Több réteg felvitele esetén minden réteg után tartsunk 3-5 perc szünetet, hogy a festék száradjon valamennyit. Használjunk védőruhát, és a munkafelület takarítsuk le.

Fontos! 24 óra elteltével teljesen száraz lesz a festék, azonban ekkor a felület még enyhén durva tapintású. 72 óra után teljesen megkeményedik. Ezután olyan háztartási tisztítószerrel tisztítható, mely karc-, alkohol- és oldószermentes.

Árajánlatkérés a termék megrendeléséhez

Kérjük add meg a szükséges adatokat és írd le üzenetben a részleteket - mint: termék neve, mennyiség, szállítási cím, stb.