3533 Miskolc, Csermőkei út 147. | Nyitva H-P 7:00-17:00, SZO 7:00-12:00

Prisma Tech PLASTIC PRIMER alapozó aerosol 400ml

Primer műanyagokhoz való alapozó. 100% akril alapú. Főképpen autók műanyag alkatrészeinek alapozására javasoljuk (pl. spoiler, lökhárító, stb.). Kemény műanyagból készült bútorok, vázák, különböző tartók, edények bevonására is alkalmas. Magas tapadó képességű, gyorsan száradó aeroszol. A palack öntisztító szeleppel van ellátva, így nincs szükség a szelep tisztítására. Alkohol- és benzinálló.

Használati útmutató:

A felületet alaposan meg kell tisztítani nedvességtől, zsírtól és szennyeződésektől, valamint lepergő részektől. 800-as finomságú csiszolópapírral, vízes csiszolással csiszoljuk meg a festendő felületet. Felhasználás előtt a palackot rázzuk fel (kb. 1-2 percig).  A palackot függőlegesen vagy keresztírányban tartva kb. 25-30 cm-ről hordjuk fel a felületre. A felhordást maximum 2 vékony rétegben végezzük.

A kupakon jelölt szín és a lakkozott felület között árnyalatnyi eltérés lehetséges az alap minőségétől függően. Hideg időben a palackot melegítsük fel langyos vízben 20-25 ºC-ra. 15 ºC alatti hőmérsékleten ne alkalmazzuk. Felhordás előtt próbafújást javaslunk. 10 perc elteltével érintésszáraz, a teljes száradási idő 24 óra.

Színválaszték:

sötétszürke

Árajánlatkérés a termék megrendeléséhez

Kérjük add meg a szükséges adatokat és írd le üzenetben a részleteket - mint: termék neve, mennyiség, szállítási cím, stb.