3533 Miskolc, Csermőkei út 147. | Nyitva H-P 7:00-17:00, SZO 7:00-12:00

Zorka Color beltéri diszperziós falfesték 15l

Vízhígítású diszperziós festék polimer kötőanyaggal beltéri falfelületek festésére. Rendkívül alacsony illékony szerves vegyület tartalom jellemi, nem tartalmaz nehézfémeket. Könnyen felhordható, a MIXLINE színező rendszerben számos pasztellszínre színezhető. Kiválóan páraáteresztő bevonatot képez, mely száraz dörzsölésnek jól ellenáll.

Olyan épületek beltéri falainak és mennyezeteinek védelmet nyújtó és dekorációs festésére alkalmas, ahol nem követelmény a moshatóság vagy a nedves dörzsállóság. Finomvakolatok festésére alkalmas, mint pl. glettelt, tapétázott, gipszkarton, faforgács – és farostlemez, és beton felületek. A termék felhordható jó tapadással rendelkező diszperziós vagy emúlziós festékrétegre és jól tapadó finomvakolatokra.

  • A termék nem alkalmas korábban kréta alapú (vízben oldódó) bevonattal és mész alapú festékkel kezelt felületek festésére.
  • Figyelem: a nedves szivaccsal vagy törlőruhával való áttörlés felpuhíthatja a festékrétegeket, illetve előidézheti annak sérülését
  • Összetétel: vízbázisú polimer kötőanyag, pigmentek, speciális adalékanyagok

Árajánlatkérés a termék megrendeléséhez

Kérjük add meg a szükséges adatokat és írd le üzenetben a részleteket - mint: termék neve, mennyiség, szállítási cím, stb.